Κλείστρα

Κλείστρα
Η επίγνωση και η παρουσία είναι δύο αξίες που πιστεύω ότι είναι ουσιώδεις για την ύπαρξή μου. Αλλά η πρακτική τους υλοποίηση δεν είναι τόσο εύκολη.

Η ανάγκη για κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στα δάχτυλά μου έχει μειωθεί σημαντικά (ευλογία του αλγορίθμου μεταμφίωσης) και ο νους μου είναι ελεύθερος να περιπλανηθεί προς τις σκέψεις μου.

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι ήρεμη και ήσυχη. Πολλές φορές, όμως, αυτό που βλέπετε είναι κάποιος 15 σκέψεις βαθιά χαμένος στις σκέψεις και μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα (γεια σου σχολικές μετακινήσεις).

Κλείστρα. Είναι ο τρόπος του σώματός μας να μας υπενθυμίζει το παρελθόν και το παρόν μας. Αυτό που έχουμε μάθει και ενσωματώσει βαθιά μέσα μας και επαναλαμβάνεται καθώς κυκλοφορούμε μέσα από τις ίδιες συναισθηματικές αντιδράσεις.

Βλέπω τα κλείστρα ως εργαλείο διδασκαλίας – είναι αυτό για το οποίο τα σώματά μας (προσέξτε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο το σώμα μας αντιδρά σε καταστάσεις τόσο άγνωστες όσο και παρηγορητικές) προσπαθούν να μας πουν και να μας διδάξουν. Απλά το αγνοούμε επειδή είναι τόσο κυκλικό. Συχνά σκέφτομαι πράγματα για τα οποία θα ήθελα να βοηθήσω και να διδάξω τους άλλους.

Συμπόνια. Συμπάθεια. Υπομονή. Γονιότητα. Υγεία. Μερικές λέξεις για να συνοψίσω τον εαυτό μου.

Ποιες είναι μερικές από τις δικές σας λέξεις; Ποια είναι τα κλείστρα σας; Μοιραστείτε παρακάτω ή στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα αν θέλετε να είναι πιο ιδιωτικό.

Αλλά απλώς να γνωρίζετε ότι ακόμα κι αν κάποιος φαίνεται ότι έχει όλα υπό έλεγχο – η επιφάνεια είναι μόνο γδαρμένη όταν τη βλέπετε από την εξωτερική πλευρά. Αυτό που κρύβεται από κάτω είναι πόνος, αγώνας και πλούσιες γνώσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μάθετε την ιστορία τους ή απλώς μην κάνετε υποθέσεις.

Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα κομμάτι από αυτό το κεκάκι σοκολάτας με φράουλα. Έχω συμπεριλάβει τη συνταγή στη λεζάντα. Για όσους ζητούν συνταγές και δεν τις βρίσκουν – μπορεί να χρειαστεί να κάνουν λίγη κύλιση στη σελίδα μου ή μπορεί να τις βρουν καθώς συνεχώς ενημερώνω το blog μου 🙂
Αγάπη και αγκαλιές, Σάρα xx