Η ζεστασιά του αργοφθινού μας έχει εξαφανιστεί σε ένα κρύο πρωί που με έχει

Η ζεστασιά του αργοφθινού μας έχει εξαφανιστεί σε ένα κρύο πρωί που με έχει κάνει να τραβήξω τον σκούφο προς τα κάτω και να φορέσω το παρκά μου, νιώθοντας ακόμα ακατάπαυστα και ξένα από την προηγούμενη χρονιά.

Συνήθως γράφω αυτές τις αναρτήσεις από το σπίτι μου, στον οικείο μου χώρο, με ένα φρεσκοφτιαγμένο matcha δίπλα μου.

Περιμένω τον γιο μου να τελειώσει το ραντεβού του και κάθομαι στον χώρο φαγητού ενός εμπορικού κέντρου. Ο θόρυβος και η ζωή των ανθρώπων που ξεκινούν την ημέρα τους με έναν καφέ Tim Hortons στο χέρι δεν είναι καθόλου εκνευριστικά. Να βρίσκομαι σε έναν διαφορετικό χώρο, σε μια διαφορετική θερμοκρασία, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον με οδηγεί να βιώνω τη γραφή με διαφορετικό τρόπο.

Γιατί γράφω αυτά τα κείμενα για αγνώστους και φίλους να τα διαβάσουν; Δεν είμαι σίγουρος αν έχω την καλύτερη απάντηση, αλλά για μένα φαίνεται ότι η γραφή και ο διαμοιρασμός βοηθάνε να επεξεργαστώ και να κατανοήσω μνήμες και εμπειρίες. Αυτό δεν είναι αυτό που είναι η ζωή; Να προσπαθείς να επεξεργαστείς και να μάθεις με τον δικό μας τρόπο.

Ξεκινάω να καταλαβαίνω πολλά για την επεξεργασία. Ήμουν συνεχώς ένας αχρονολόγητος χάος όταν προσπαθούσα να κρατήσω τα πράγματα σε τάξη. Θα με αναστάτωνε τόσο που δεν μπορούσα να εκφράσω την επιθυμία μου για οργάνωση από αυτό που πραγματικά ήθελα στο εσωτερικό μου μέχρι αυτό που ήθελα στο εξωτερικό μου. Θα ήμουν διαρκώς ενοχλημένος από τον εαυτό μου ευχόμενος να ήμουν πιο όμοιος με τους άλλους. Έχω συνειδητοποιήσει, μετά από δεκαετίες ευχών, ότι δεν μπορώ να επεξεργαστώ το χάος με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι άλλοι.

Θεραπεύομαι όταν βλέπω τον εαυτό μου σε άλλους. Τον πόνο τους. Τη θλίψη τους. Θεραπεύομαι και μαθαίνω.

Αγκαλιάστε την ανθρωπικότητα των άλλων με καλοσύνη και χάρη, γιατί όλοι φέρουμε μια ιστορία.

Θυμηθείτε αγαπητοί φίλοι μου, εσείς είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας. Γνωρίζετε καλύτερα τις σκέψεις σας. Γνωρίζετε καλύτερα τις προθέσεις σας. Είστε πολύ όμορφοι και εκπληκτικοί ακριβώς όπως είστε.

Θα ήθελα να είχα ένα φλιτζάνι από αυτό το vegan φαρμακευτικό ζεστό σοκολάτα με μανιτάρια για να ζεσταθώ.