Κάποιες φορές συναντάς μερικές πολύτιμες ψυχές στη ζωή σου και αναρωτιέσαι τι θα είχες κάνει χωρίς αυτές. Αισθάνομαι έτσι για αυτήν τη μάρκα και την γυναίκα πίσω απ’ αυτήν!

Κάποιες φορές συναντάς μερικές πολύτιμες ψυχές στη ζωή σου και αναρωτιέσαι τι θα είχες κάνει χωρίς αυτές. Αισθάνομαι έτσι για αυτήν τη μάρκα και τη γυναίκα πίσω απ’ αυτήν! Το σπουδαιότερο συστατικό αυτής της συνταγής είναι το Golden Sun Milk της @animamundiherbals.

Αυτά τα noodles ramen είναι λουσμένα σε ένα αντιστάθμισμα από λαχταριστή κρέμα και νόστιμα λαχανικά.
Αγαπώ να συνεργάζομαι με μάρκες που αντηχούν τόσο βαθιά μέσα μου. Έχω την τιμή να παίρνω τη μάρκα τους και να τους παρέχω κάτι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να αντηχήσουν με το κοινό τους.

Από τον ιστότοπό τους: “Η κουρκουμάς χρησιμοποιείται στην Αγιουρβεδική ιατρική και άλλους πολιτισμούς του υγροτόπου, χιλιάδες χρόνια για παθήσεις όπως πόνοι αρθρώσεων, προβλήματα πέψης, κόπωση, στυτικότητα και άλλα.”
Για κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει την κουρκουμά όλη της τη ζωή, γνώριζα αμέσως ότι λίγο από αυτήν την πούδρα κάνει πολύ δρόμο. Γεμάτη αρωματικές και γευστικές νότες, σίγουρα μπορείτε να νοστιμίσετε τη διαφορά ανάμεσα σε άλλα κουταλάκια που έχετε στο σπίτι. Έχει επίσης το τεράστιο όφελος της μακα ρίζας, των κορδύλων και μια σειρά από ευεργετικές πούδρες για να ολοκληρώσουν τη γεύση αυτής της ανθεκτικής γεύσης της πούδρας κουρκουμά.

Ελέγξτε τον σύνδεσμο στο προφίλ μου για τη συνταγή και για να λάβετε τον κωδικό έκπτωσής σας αν σας αρέσουν τα προϊόντα Anima Mundi Herbals όσο και εμένα! @animamundiherbals

Απολαύστε να δημιουργείτε μαγεία στην κουζίνα σας!!!

Ευχαριστώ που είστε εδώ
Με αγάπη
Σάρα

https://sculptedkitchen.com/easy-and-creamy-golden-milk-ramen-noodle-curry-with-tofu/