Εσωτερική Κουβέντα

Εσωτερική Κουβέντα Έχεις ακούσει την κουβέντα. Η φωνή μέσα στο κεφάλι σου; Εκείνη που σε κάνει να ελέγχεις τριπλά, να αμφιβάλλεις, να φοβάσαι, αλλά και να σου δίνει κουράγιο; Για μερικούς από εμάς, αυτή η κουβέντα που συμβαίνει είναι μερικές φορές αρνητική. Σε κάνει να αμφισβητείς τον εαυτό σου ή να ανησυχείς μέχρι τις 3 το πρωί. Επίσης, αν είμαι ειλικρινής, πάρει την εξουσία μερικές φορές όταν ακούω κάποιον να μιλάει. Η εσωτερική κουβέντα μπορεί να οδηγήσει σε πολλά πράγματα. Ένα παράδειγμα με το οποίο όλοι μπορούμε να συνδεθούμε από τα social media: το σύνδρομο του απατεώνα ή η δημιουργία αμφιβολιών στις όμορφες μας δημιουργίες λόγω του αλγορίθμου.

Μία από τις φωνές μου λέει, γιατί να κουραστείς και κανείς δεν το βλέπει. Η άλλη λέει, τώρα είναι η ευκαιρία σου να δημοσιεύσεις οτιδήποτε και να γράψεις ό,τι θέλεις, κανείς δεν θα το δει πάντως.

Η αρνητική εσωτερική κουβέντα μπορεί να είναι χρήσιμη. Μπορεί να μας δώσει έναν έλεγχο πραγματικότητας, αλλά όταν μπαίνει σε ένα σταθερό ρεύμα ανησυχίας που σας αφήνει με επιληπτικές κρίσεις και αυπνίες, μπορεί να γίνει πρόβλημα.

Τελευταία, επειδή δεν έχω κάνει τόσες δημοσιεύσεις φέτος, το έχει οδηγήσει σε δημιουργικές εκρήξεις όπως τον ιστότοπό μου, τα ενημερωτικά δελτία και το να βελτιωθώ σε φωτογραφίες που δεν χρειάζεται απαραίτητα να δημοσιεύσω.

Αυτή είναι μία τάρτα για την οποία τράβηξα φωτογραφίες κατά τη διαδικασία για να τις ανεβάσω στο μέλλον 🙂

Πείτε μου – τι σας λένε πρόσφατα οι όμορφες εσωτερικές σας φωνές;

Σας αγαπώ πολύ,
Σάρα xx