Πιστεύοντας σε εσένα

Πιστεύοντας σε εσένα

Γιατί αγωνιζόμαστε τόσο πολύ να συμπεριλάβουμε τη γυμναστική και την υγεία στη ζωή μας; Γιατί είναι τόσο ξεχωριστά και δεν θεωρούνται κάτι που πρέπει να ενσωματωθεί στην καθημερινή μας ζωή. Σαν κάθε ώρα.

Περπατούσα μέσα από ένα δημοφιλές σούπερ μάρκετ και μπορούσα να καταλάβω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να πάρουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας που είναι υγιεινές. Κάθε διάδρομος σε αυτό το κατάστημα είχε σειρές και σειρές συσκευασμένων τροφίμων. Οι καταψύκτες και τα ψυγεία είχαν γεμάτα γλυκά και λιχουδιές που ήταν τόσο πειθαρχημένα. Θα έπρεπε να έχετε πολλή θέληση για να περπατήσετε μέσα από αυτό το κατάστημα χωρίς να θέλετε να πάρετε πράγματα. Ειδικά αν είστε πεινασμένοι.

Νομίζω ότι όταν έχετε τη δύναμη της πληροφορίας και εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, μπορείτε να περπατήσετε με ασφάλεια μέσα από τα καταστήματα γνωρίζοντας καλά τι είναι υγιές ή όχι.

Τα φρούτα είναι ένας τρόπος για τα παιδιά να εξερευνήσουν υγιεινές επιλογές. Οι σαλάτες είναι τόσο εκπληκτικές για να δημιουργήσουν έναν καλειδοσκόπο γεύσεων και υφών.

Εδώ είναι μερικές άλλες εκπληκτικές επιλογές:
1. Συμπεριλάβετε πολλά επικάλυψη στις σαλάτες σας: Atlantic dulse, σουσάμι, καρδιόσπερμο
2. Δοκιμάστε ένα νέο λαχανικό στη σαλάτα σας: απλά πράγματα όπως μικρόφυλλα (Bon choy, μουστάρδα, μπρόκολο κλπ)
3. Κατανάλωση ζυμωμένων τροφών όπως το κίμτσι ή φτιάξτε τα δικά σας
4. Αειφορία – σκεφτείτε πώς οι επιλογές σας στη διατροφή επηρεάζουν τον πλανήτη (και όχι μόνο το κρέας αλλά τα πακέτα που αγοράζετε)
5. Αν είναι τοποθετημένο σε ένα ράφι, αφήστε το για την κατηγορία τροφών που τρώτε σπάνια – υπάρχουν τόσα πολλά πρόσθετα που προστίθενται στα τρόφιμα για να τα κρατήσουν “φρέσκα”
6. Σκεφτείτε την κίνηση ως κάτι περισσότερο από μία ώρα στο γυμναστήριο. Χρησιμοποιήστε τρόπους όπως η Pilates, το γιόγκα, η βόλτα, το παρκάρισμα μακριά κλπ για να ενσωματώσετε περισσότερη κίνηση στην ημέρα σας.

Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας – μικρά πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικά αποτελέσματα 🙂 Αγάπη,
Σάρα